‘We Drive Solar’ voor duurzaam mobiliteitsconcept

‘We Drive Solar’ voor duurzaam mobiliteitsconcept

Voor de invulling van het deelmobiliteitsconcept in het project Levels In Utrecht zijn Janssen de Jong Projectontwikkeling en We Drive Solar een samenwerking aangegaan. De mobiliteitsaanbieder, die inmiddels een gevestigde naam heeft binnen de Randstad als het gaat om 100% elektrische deelauto’s, zal ook in het project Levels deze taak op zich nemen. Toekomstige bewoners kunnen gebruik maken van de elektrische deelauto’s en elektrische deelfietsen, die ter beschikking worden gesteld. 

Een slim zonne-energiesysteem zorgt ervoor dat er meer energie wordt opgewekt dan dat er wordt verbruikt. Een deel kan worden gebruikt om de Smart Solar Charging laadpalen in de garage, de  elektrische deelauto’s en de elektrische deelfietsen te voorzien van energie.

Het start ''abonnement'' voor de elektrische deelauto’s en elektrische deelfietsen wordt de eerste drie jaar betaald door Janssen de Jong Projectontwikkeling. Toekomstige bewoners bepalen afhankelijk van het gewenste gebruik zelf of ze het abonnement willen uitbreiden. Afhankelijk van de intensiteit van het gebruik zal het aantal elektrische deelauto’s en/of -fietsen worden uitgebreid door We Drive Solar.